Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Οροι Χρησης Ιστοτοπου

Γενική Εισαγωγή

Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα www.gklezakos.gr ειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών προϊόντων καθώς και επίπλων μέσω διαδικτύου.

Το κατάστημα των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών προϊόντων εδρεύει στο Κερατσίνι (Παπανικολή 34, Πλατεία Ταμπουρίων) και των επίπλων στο Πειραιά (Χορμοβίτου 269, Υπαπαντή) και εκπροσωπείται νόμιμα με την επωνυμία "Π.ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε." με ΑΦΜ 081037182, τηλέφωνο 210-4634710. Οι όροι χρήσης θα γίνονται αποδεκτοί με τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.gklezakos.gr . Ο κάθε χρήστης που κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος αυτομάτως θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης , σε διαφορετική περίπτωση οφείλει να απόσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.

Η Π.ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί και να αναθεωρεί τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις συναλλαγών όποτε αυτή κρίνει απαραίτητο.

Αναλαμβάνει την υποχρέωση ενημέρωσης των χρηστών της ιστοσελίδας για τις μεταβολές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Πληροφορίες Προϊόντων

Η εταιρεία μας δεσμεύεται για την εγκυρότητα των παρεχόμενων πληροφοριών για κάθε προϊόν πού είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα www.gklezakos.gr. Δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για καταχωρήσεις δεδομένων που οφείλονται σε σφάλμα/παραδρομή κατά την κοινή πείρα και δικαιούται να προβαίνει σε διόρθωση αυτών οποτεδήποτε αντιληφθεί την ύπαρξη τους.

Περιορισμός Ευθύνης

Η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι ενδεικτική . Η Π.ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. υποχρεούται αλλά και εγγυάται για την έγκαιρη ενημέρωση των χρηστών για τη μη διαθεσιμότητα .

Η Π.ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές που προκύψουν στον πελάτη/χρήστη του ηλεκτρονικού καταστήματος από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης για οποιονδήποτε λόγο.

Η Π.ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που παρουσιαστούν στο χρήστη κατά τη διάρκεια περιήγησής του στον ιστότοπο της και έχουν σχέση με τη συμβατότητα ή λειτουργία της δικής του υποδομής.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Ολο το περιεχόμενο των σελίδων συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών , λογοτύπων , κειμένων , περιγραφών , γραφικών κλπ

αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Π.ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. και απαγορεύεται η χρήση τους κατ’ οιονδήποτε τρόπο παρα μόνον με έγγραφη άδεια της εταιρείας.

 

Υποχρεώσεις Χρήστη/Πελάτη

Ο χρήστης / Πελάτης είναι υπεύθυνος για την επιλογή του προϊόντος και την καταλληλότητα του .

Ο χρήστης / Πελάτης είναι υπεύθυνος για την σωστή καταχώρηση των στοιχείων του στη φόρμα παραγγελίας της ιστοσελίδας.

Οι χρήστες του ιστότοπου www.gklezakos.gr αποδέχονται ότι δε θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση με άλλους τρόπους περιεχομένου που είναι παράνομο και προσβλητικό.

Ασφάλεια

Η Π.ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. εγγυάται ότι τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών της ιστοσελίδας της παραμένουν απόρρητα και δεν διατίθενται για άλλους σκοπούς πλην της ενημέρωσης τους και μόνον από την ίδια την εταιρεία .

 

Αγορά Προϊόντων / Ολοκλήρωση Παραγγελίας

Η αγορά προϊόντων και η ολοκλήρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει μέσα από την ιστοσελίδα της www.gklezakos.gr συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα παραγγελίας είτε τηλεφωνικώς στο τηλεφωνικό κέντρο 210-4634710.

Η παραγγελία θεωρείται έγκυρη εφόσον ο πελάτης έχει λάβει e-mail επιβεβαίωσης στο e-mail που έχει δηλώσει στη φόρμα παραγγελίας.

Τυχόν λάθη στη συμπλήρωση της φόρμας παραγγελίας θα πρέπει να διορθώνονται τηλεφωνικώς εντός 24 ωρών.

Η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με την παραλαβή του προϊόντος από τον πελάτη εάν εχει επιλέξει σαν τρόπο πληρωμής την

αντικαταβολή . Σε περίπτωση επιλογής του τρόπου εξόφλησης "Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό" η εξόφληση γίνεται πριν την αποστολή του προϊόντος όπως επίσης και εάν η παράδοση του προϊόντος γίνεται με μεταφορική εταιρεία εκτός Αθηνών.

Οι παραδόσεις εντός Αθηνών γίνονται με συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (για δέματα μέχρι 4 κιλά) ενώ για μεγαλύτερου όγκου προϊόντα η παράδοση γίνεται με φορτηγά της εταιρείας μας .

Οι παραδόσεις εντός Αθηνών με τα φορτηγά της εταιρείας μας γίνονται καθημερινά 9.00-17.00

Η "Δωρεάν Παράδοση" αφορά προϊόντα αξίας άνω των 100,00 ευρώ και παραδοτέα σε ισόγειο . Για οτιδήποτε άλλο απαιτείται τηλεφωνική συνεννόηση με την εταιρεία.

Οι τιμές στην ιστοσελίδα της εταιρείας είναι τελικές και περιλαμβάνουv το νόμιμο ΦΠΑ.

Όροι Υπαναχώρησης , Επιστροφής ή Αντικατάστασης Προϊόντων .

Στις παρακάτω περιπτώσεις έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να ζητήσετε αντικατάσταση του προϊόντος :

σε όλες τις περιπτώσεις που σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα από τα συμφωνηθέντα με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας. Σε περίπτωση που υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν και δε προβλέπεται διαφορετικά από την εγγύηση του παραγωγού ή εισαγωγέα.

Έχετε δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος ή να ζητήσετε την αλλαγή του με άλλο προϊόν αντίστοιχης αξίας ή με πρόσθετο τίμημα εντός είκοσι (20) ημερών από την παραλαβή του και εφόσον η συσκευασία του δεν έχει ανοιχθεί.

Εγγυήσεις

Οι εγγυήσεις όλων των προϊόντων παρέχονται από τους εκάστοτε παραγωγούς ή εισαγωγείς .

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail σε όλες τις περιπτώσεις μέχρι και πριν την αποστολή της.