Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΜΕ ΚΑΠΛΑΜΑ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΡΟΥΣΤΙΚ ΣΤΥΛ Φ120x75Υεκ.HM9307.02

Κωδικός: 0533818
Το ΗΜ9307.02 είναι ένα όμορφο στρογγυλό τραπέζι για την τραπεζαρία, με επιφάνεια από MDF με καπλαμά από ξύλο καρυδιάς σε χρώμα ΚΑΡΥΔΙ και στυλ ρουστίκ. Η επιφάνεια αυτή είναι «φαλτσοκομμένη» και στηρίζεται σε μια μοντέρνα μαύρη μεταλλική βάση από την οποία ξεκινούν τα 4 πόδια σε σχήμα πλαγιαστών Λ. Τα τραπέζια ροτόντες είναι ιδιαιτέρως πρακτικά και όμορφα γιατί δεν έχουν κορυφές και «αρχηγούς», ούτε και γωνίες ή πόδια στις γωνίες που, πολλές φορές, δημιουργούν άβολες καταστάσεις. Πρόκειται για ένα επιβλητικό τραπέζι σε ικανοποιητική διάσταση και με όμορφη διχρωμία, με αποτέλεσμα να μπορεί να ταιριάξει αισθητικά σχεδόν σε κάθε ανάλογο χώρο.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Φ120x75Υ εκ.
Πάχος επιφάνειας τραπεζιού: 4 εκ.
Πάχος ποδιών: 2Χ4-8 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Η επιφάνεια του τραπεζιού είναι από MDF με καπλαμά από ξύλο καρυδιάς. Το MDF (Medium Density Fiber) είναι ένα σύγχρονο υλικό ευρείας κατανάλωσης το οποίο επιλέγεται πολύ συχνά κυρίως για τον χώρο της κουζίνας. Βασικά χαρακτηριστικά του είναι ότι απορροφά ελάχιστη υγρασία, παράγοντας σημαντικός για έναν χώρο όπως αυτός της κουζίνας, διαθέτει ομοιογένεια στην μάζα του, ικανοποιητικές μηχανικές ιδιότητες, εξαιρετική ομαλότητα και πολλές δυνατότητες επεξεργασίας.

Τα πόδια είναι μεταλλικά για μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο με ρεγουλατόρους στο κάτω μέρος για μεγαλύτερη ευελιξία κατά την τοποθέτηση.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Ένα ξεσκόνισμα σε τακτά χρονικά διαστήματα και ένα πέρασμα με ένα υγρό πανί, είναι αρκετό για την συντήρηση του τραπεζιού. Για την επιφάνεια βέβαια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ήπια καθαριστικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Στιβαρή και ασφαλής κατασκευή
•Μοντέρνος minimal σχεδιασμός
•Ποιοτικά υλικά κατασκευής που βοηθούν στην εύκολη συντήρηση αλλά και την ανθεκτικότητα του τραπεζιού
•Ιδανικό για σπίτι αλλά και για επαγγελματική χρήση.

Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο με οδηγίες συναρμολόγησης
Κατασκευαστής: HOMEMARKT
Διαθεσιμότητα: awaiting
€217,65
Ship to
*
*
Τρόπος αποστολής
Όνομα
Estimated Delivery
Τιμή
No shipping options