Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΜΕ ΚΑΠΛΑΜΑ ΔΡΥΟΣ ΣΕ ΣΤΥΛ ΡΟΥΣΤΙΚ Φ120x75Yεκ.HM9306.01

Κωδικός: 0533816
Το ΗΜ9306.01 είναι ένα όμορφο στρογγυλό τραπέζι για την τραπεζαρία, με επιφάνεια από MDF με καπλαμά από ξύλο δρυός σε χρώμα HONEY OAK και στυλ ρουστίκ. Η επιφάνεια αυτή είναι «φαλτσοκομμένη» και στηρίζεται σε μια μαύρη μεταλλική βάση από την οποία ξεκινούν τα 4 κανονικά πόδια. Πρόκειται για ένα τραπέζι σε κανονική διάσταση και με όμορφη διχρωμία, με αποτέλεσμα να μπορεί να ταιριάξει αισθητικά σχεδόν σε κάθε ανάλογο χώρο.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Φ120x75Υ εκ.
Πάχος επιφάνειας τραπεζιού: 4 εκ.
Πάχος ποδιών: 3Χ4-8 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Η επιφάνεια του τραπεζιού είναι από MDF με καπλαμά από ξύλο δρυός. Το MDF (Medium Density Fiber) είναι ένα σύγχρονο υλικό ευρείας κατανάλωσης το οποίο επιλέγεται πολύ συχνά κυρίως για τον χώρο της κουζίνας. Βασικά χαρακτηριστικά του είναι ότι απορροφά ελάχιστη υγρασία, παράγοντας σημαντικός για έναν χώρο όπως αυτός της κουζίνας, διαθέτει ομοιογένεια στην μάζα του, ικανοποιητικές μηχανικές ιδιότητες, εξαιρετική ομαλότητα και πολλές δυνατότητες επεξεργασίας.

Τα πόδια είναι μεταλλικά για μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο με ρεγουλατόρους στο κάτω μέρος για μεγαλύτερη ευελιξία κατά την τοποθέτηση.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Ένα ξεσκόνισμα σε τακτά χρονικά διαστήματα και ένα πέρασμα με ένα υγρό πανί, είναι αρκετό για την συντήρηση του τραπεζιού. Για την επιφάνεια βέβαια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ήπια καθαριστικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Στιβαρή και ασφαλής κατασκευή
•Κλασικός minimal σχεδιασμός
•Ποιοτικά υλικά κατασκευής που βοηθούν στην εύκολη συντήρηση αλλά και στην ανθεκτικότητα του τραπεζιού
•Ιδανικό για σπίτι αλλά και για επαγγελματική χρήση.

Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο με οδηγίες συναρμολόγησης
Κατασκευαστής: HOMEMARKT
Διαθεσιμότητα: awaiting
€209,89
Ship to
*
*
Τρόπος αποστολής
Όνομα
Estimated Delivery
Τιμή
No shipping options