Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

ΣΕΤ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ JAY 5ΤΜΧ HM9529.02 ΚΑΡΥΔΙ ΤΡΑΠΕΖΙ-ΜΠΕΖ ΚΑΡΕΚΛΕΣ 120x70x76Yεκ.

Κωδικός: 0534981
Το JAY είναι ένα σετ τραπεζαρίας με τραπέζι με επιφάνεια από MDF με καπλαμά από PVC σε χρώμα ΚΑΡΥΔΙ. Η επιφάνεια αυτή στηρίζεται σε έναν μαύρο μεταλλικό σκελετό\πλαίσιο με πόδια σε μοντέρνα γεωμετρία. Οι καρέκλες από την άλλη έχουν ΜΑΥΡΟ μεταλλικό σκελετό επενδυμένο τόσο στο κάθισμα όσο και στην κυρτή πλάτη τους με ΜΠΕΖ ύφασμα. Αυτό το σετ θα αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα της τραπεζαρίας σας.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
ΤΡΑΠΕΖΙ:
120x70x76Υ εκ.
Πάχος επιφάνειας τραπεζιού: 3 εκ.
Απόσταση ποδιών: 106x56 εκ

ΚΑΡΕΚΛΕΣ:
50,5x50,5x73Υ εκ.
Ύψος καθίσματος: 44 εκ.
Ύψος μπράτσων: 67,5 εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 43x43 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 40x13 εκ.
Απόσταση ποδιών: 46x40 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Η επιφάνεια του τραπεζιού είναι από MDF με καπλαμά από PVC. Το MDF (Medium Density Fiber) είναι ένα σύγχρονο υλικό ευρείας κατανάλωσης το οποίο επιλέγεται πολύ συχνά κυρίως για τον χώρο της κουζίνας. Βασικά χαρακτηριστικά του είναι ότι απορροφά ελάχιστη υγρασία, παράγοντας σημαντικός για έναν χώρο όπως αυτός της κουζίνας, διαθέτει ομοιογένεια στην μάζα του, ικανοποιητικές μηχανικές ιδιότητες, εξαιρετική ομαλότητα και πολλές δυνατότητες επεξεργασίας. Ο καπλαμάς από PVC ενισχύει ακόμα περισσότερο τις ιδιότητες του MDF.
Τα πόδια και ο σκελετός σε όλο το σετ είναι μεταλλικά για μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο με πλαστικές τάπες στο κάτω μέρος για προστασία των δαπέδων.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Ένα ξεσκόνισμα σε τακτά χρονικά διαστήματα και ένα πέρασμα με ένα υγρό πανί, είναι αρκετό για την συντήρηση του σετ. Για την επιφάνεια βέβαια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ήπια καθαριστικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Στιβαρή και ασφαλής κατασκευή
•Μοντέρνος minimal σχεδιασμός
•Ποιοτικά υλικά κατασκευής που βοηθούν στην εύκολη συντήρηση
•Ιδανικό για σπίτι (φοιτητικό κτλ) αλλά και για επαγγελματική χρήση.
•Ελκυστική τιμή

Το σετ παραδίδεται αμοντάριστο με οδηγίες συναρμολόγησης
Κατασκευαστής: HOMEMARKT
Διαθεσιμότητα: available
€120,88
Ship to
*
*
Τρόπος αποστολής
Όνομα
Estimated Delivery
Τιμή
No shipping options