Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

ΣΕΤ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 5ΤΜΧ HM11781

Κωδικός: 9996388
Σετ τραπεζαρίας με τραπέζι και 4 καρέκλες. Το τραπέζι είναι κλασσικού σχεδιασμού σε καρυδί χρώμα και διαθέτει και επέκταση 44 εκ. Οι καρέκλες είναι σε μοντέρνα γραμμή και σε διχρωμία καρυδί σκελετού και γκρι επένδυση πλάτης και καθίσματος, χωρίς μπράτσα. Το χαρακτηριστικό αυτής της καρέκλας είναι ότι η πλάτη είναι στενή και ψηλή. Όλο το σετ είναι εξαιρετικά σταθερό και φυσικά θα τραβήξει τα βλέμματα οπουδήποτε κι αν τοποθετηθεί.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
ΤΡΑΠΕΖΙ: Διαστάσεις: 150(+44)x90x75Υ εκ.

ΚΑΡΕΚΛΕΣ: Διαστάσεις: 45x55x100Υ εκ.
Ύψος καθίσματος: 46 εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 45x42 εκ.
Διάσταση πλάτης: 31x55,5Υ εκ.

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός στο τραπέζι και στις καρέκλες είναι από μασίφ ξύλο οξιάς. Η οξιά είναι ένα σκληρό, δυνατό, ελαστικό και βαρύ ξύλο με μικροσκοπικούς πόρους. Αυτό το ξύλο είναι κομψό και έχει κοκκινωπό καφέ χρώμα. Όταν είναι ξεραμένη η οξιά θεωρείται ανώτερη ακόμα και από τη δρυ.

Η επιφάνεια του τραπεζιού είναι κατασκευασμένη από MDF. To MDF (Medium Density Fiberboard) είναι ένα σύγχρονο υλικό ξύλου, με βασικά χαρακτηριστικά του ότι απορροφά ελάχιστη υγρασία, διαθέτει ομοιογένεια στην μάζα του, εξαιρετική ομαλότητα και πολλές δυνατότητες επεξεργασίας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Χάρη στα φιλικά προς τον χρήστη υλικά κατασκευής τόσο του τραπεζιού, όσο και των καρεκλών, η συντήρησή τους είναι εύκολη. Ένα ξεσκόνισμα κι ένα πέρασμα με ένα υγρό πανάκι σε τακτά χρονικά διαστήματα, θα διατηρήσουν τα έπιπλα σε εξαιρετική κατάσταση.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Στιβαρή κατασκευή
•Επέκταση στο τραπέζι που μαζεύεται κάτω από την επιφάνεια με μηχανισμό
•Καρέκλες σε μοντέρνα γραμμή

*Το τραπέζι παραδίδεται αμοντάριστο
Κατασκευαστής: HOMEMARKT
Διαθεσιμότητα: awaiting
€322,14
Ship to
*
*
Τρόπος αποστολής
Όνομα
Estimated Delivery
Τιμή
No shipping options