Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

ΣΕΤ ΣΑΛΟΝΙ 7 ΤΜΧ ΜΕ ΡΕ RATTAN ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟ HM5894

Κωδικός: 0616102
Το ΗΜ5894 είναι ένα πολυμορφικό σετ εξωτερικού χώρου 7 τεμαχίων. Αποτελείται από 4 αναπαυτικότατες καρέκλες σε στυλ πολυθρόνας και 2 καναπεδάκια-γωνίες που δένουν όλο το σύνολο. Το τετράγωνο τραπεζάκι είναι ίδιας αισθητικής και κατασκευής με τα υπόλοιπα μέρη του σετ και η επιφάνειά του διαθέτει άθραυστο γυαλί. Όλο το σετ έχει σκελετό μεταλλικό επενδυμένο με συνθετικό Rattan σε πλέξη Wicker σε ΚΑΦΕ χρώμα. Η πρακτικότητα του σετ και αυτό που του δίνει τον χαρακτήρα του πολυμορφικού οφείλεται στο γεγονός ότι κάθε καρέκλα αλλά και οι δύο γωνίες του σετ, μπορούν να σταθούν ανεξάρτητα δίνοντας πολλές επιλογές διάταξης στο χώρο. Τα μαξιλάρια του καθίσματος, όσο και της πλάτης είναι σε ΜΠΕΖ χρώμα. Ένα σετ, λοιπόν, σε συνδυασμό χρωμάτων ΚΑΦΕ-ΜΠΕΖ που πραγματικά θα απογειώσει οποιονδήποτε εξωτερικό χώρο.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ: Διαστάσεις: 66,5x66,5x32Υ εκ.
ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ: Διαστάσεις: 65x75x65Y εκ.
ΓΩΝΙΕΣ: Διαστάσεις: 75x75x65Y εκ.

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός σε όλα τα μέρη του σετ είναι μεταλλικός με τεχνικά χαρακτηριστικά μετάλλου 15x15x0,7 mm, και 180 gsm.

Το κυρίαρχο υλικό όλης της σύνθεσης είναι το συνθετικό Rattan με διαστάσεις υλικού 8,4x1,2mm, σε πλέξη wicker.
Info…: Το Wicker δεν είναι υλικό, είναι μέθοδος κατασκευής επίπλων κυρίως για εξωτερικούς χώρους. Πρόκειται για μια αρχαία τεχνική, κατά την οποία οι τεχνίτες περνούν το φυσικό ή συνθετικό υλικό από ατμό και στη συνέχεια το λυγίζουν στο σχήμα που θέλουν.
Το συνθετικό rattan είναι συνθετικό υλικό από PVC, δηλαδή τεχνητές ίνες υψηλής ποιότητας, που δίνουν εξαιρετική αντοχή και ανθεκτικότητα σε ακραίες συνθήκες ζέστης ή κρύου.

Η επιφάνεια του τραπεζιού είναι από άθραυστο γυαλί. Αυτό σημαίνει ότι έχει υποστεί κατάλληλη θερμική ή χημική επεξεργασία για να αυξήσει την αντοχή του σε σύγκριση με το κανονικό γυαλί, χαρακτηριστικό του οποίου είναι ότι όταν τελικά φτάσει σε σημείο σπασίματος να σπάει σε αμέτρητα μικρά σφαιρικά κομματάκια.

Το ύφασμα στα μαξιλάρια είναι αδιάβροχο πολυεστερικό.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το συνθετικό υλικό δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση. Δεν απορροφά θερμότητα, είναι πλήρως ανθεκτικό στο νερό (αδιάβροχα), δεν αλλοιώνεται το σχήμα του, αλλά και το χρώμα του και αντέχει στις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Απλά χρειάζεται άφθονο νερό -κρύο ή ζεστό-κι ένα μαλακό πανί ή σφουγγάρι. ΔΕΝ χρησιμοποιούμε απορρυπαντικά, ούτε λευκαντικά και γυαλιστικά, γιατί θα ξεβάψουν το χρώμα. Αν παρ' όλα αυτά η χρήση απορρυπαντικού είναι απαραίτητη, τότε χρησιμοποιούμε απαλό σαπούνι.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Στιβαρή σύνθεση
•Μοντέρνο design
•Ποιοτικά και ανθεκτικά υλικά
•Έξτρα UV προστασία για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στον ήλιο.
•Πολυμορφικότητα
Κατασκευαστής: HOMEMARKT
Διαθεσιμότητα: awaiting
€383,06
Ship to
*
*
Τρόπος αποστολής
Όνομα
Estimated Delivery
Τιμή
No shipping options