Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

ΣΕΤ ΣΑΛΟΝΙ 2 TMX 2ΘΕΣΙΟΣ & 3ΘΕΣΙΟΣ JUANA HM11755 ΜΠΕΖ ΜΕ ΣΚΟΥΡΟ ΚΑΦΕ ΡΕΛΙ

Κωδικός: 9996339
HM11755--Το σετ ενός 2-θέσιου κι ενός 3-θέσιου καναπέ, που μετατρέπονται σε κρεβάτια και διαθέτουν και αποθηκευτικό χώρο, θα σας ενθουσιάσει. Η επένδυσή όλου του σετ είναι με εξαιρετικής ποιότητας ΜΠΕΖ ύφασμα όπως και τα διακοσμητικά μαξιλαράκια, ενώ τα μπράτσα είναι φαρδιά τόσο-όσο για να προσφέρουν άνεση και στήριξη. Η επένδυση έχει τεχνοτροπία καπιτονέ τόσο στην πλάτη και στο κάθισμα, όσο και στα μπράτσα. Το διακριτικό γνώρισμα των καναπέδων, είναι το σκούρο ΚΑΦΕ ρέλι που διατρέχει τις ακμές τους όπως και το εμπρός μέρος του καθίσματος, ομορφαίνοντας όλη την κατασκευή.

Με λίγα λόγια…: Καπιτονέ είναι ένα είδος υφάσματος ή μία τεχνική ραψίματος όπου οι ραφές και τα γαζιά σχηματίζουν διάφορα σχέδια και πτυχώσεις ή εξογκώματα. Στα καπιτονέ, το ύφασμα είναι σαν “φουσκωτό” που συγκρατείται από τις ραφές οι οποίες στα σημεία που βρίσκονται “βυθίζουν” το ύφασμα. Δηλαδή στα καπιτονέ δημιουργούνται πολλά μικρά φουσκωτά εξογκώματα που ξεχωρίζουν μεταξύ τους από τις ραφές. Τα εξογκώματα αυτά μπορεί να είναι ρόμβοι, τετραγωνάκια, ρίγες, καθώς και πολλά άλλα σχέδια. Ο σκοπός του στιλ αυτού είναι να σπάσει τη μονοτονία δημιουργώντας διάφορα σχέδια στο ύφασμα. Αυτό βελτιώνει τη συνολική εικόνα του αντικειμένου. Δίνει αίσθηση πολυτέλειας αλλά και λεπτομέρειας στο σχεδιασμό.

Το κύριο χαρακτηριστικό των καναπέδων, όμως, είναι ότι πέφτει η αναπαυτική πλάτη τους και μετατρέπονται σε κρεβάτια, με έναν εύχρηστο μηχανισμό «κλικ-κλακ». Και για να μην υπάρξει ποτέ κανένα πρόβλημα, υπάρχουν επιπλέον πόδια που χρησιμεύουν όταν οι καναπέδες γίνονται κρεβάτια! Συνέπεια αυτού, βέβαια, είναι και η ύπαρξη αποθηκευτικού χώρου κάτω από το κάθισμά τους, ο οποίος πάντα είναι χρήσιμος, ειδικά σε φοιτητικά σπίτια. Τέλος, τα πόδια τους σε γκρι χρώμα, είναι ψηλά επιτρέποντας το εύκολο καθάρισμα χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν ολόκληροι.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
2-ΘΕΣΙΟΣ--- 155x90x87 εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 120x55 εκ.
Διαστάσεις κρεβατιού: 120x110 εκ.
Ύψος μπράτσων: 66 εκ.
Ύψος καθίσματος: 43 εκ.
Ύψος ποδιών: 10 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 120x50 εκ.
Διαστάσεις αποθηκευτικού χώρου 107x68 εκ.
Διαστάσεις μαξιλαριών: 40x40x13 εκ.

3-ΘΕΣΙΟΣ--- 216x90x87 εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 180x55 εκ.
Διαστάσεις κρεβατιού: 180x110 εκ.
Ύψος μπράτσων: 66 εκ.
Ύψος καθίσματος: 43 εκ.
Ύψος ποδιών: 10 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 180x50 εκ.
Διαστάσεις αποθηκευτικού χώρου Χ2: 82x68 εκ.
Διαστάσεις μαξιλαριών: 40x40x13 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
Ο σκελετός των καναπέδων είναι ξύλινος ενώ ο μηχανισμός κρεβατιού είναι μεταλλικός για μεγάλη αντοχή σε συνεχόμενη χρήση.
Η επένδυση τους έχει γίνει με ύφασμα εξαιρετικής ποιότητας, ενώ τα γεμίσματα τόσο στο κάθισμα, όσο και στην πλάτη είναι από μέτριας σκληρότητας αφρώδες υλικό που προσφέρει άνεση και ποιότητα στον ύπνο, όταν μετατρέπεται σε κρεβάτι.
Τα πόδια είναι ψηλά και κατασκευασμένα από ενισχυμένο πολυαιθυλένιο για εξαιρετική αντοχή στο βάρος και στην υγρασία.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά κατασκευής σε όλο το σετ, το καθιστούν εύχρηστο και φυσικά εύκολο στην συντήρησή του. Ένα ξεσκόνισμα κι ένα πέρασμα με ένα υγρό πανάκι σε τακτά χρονικά διαστήματα, θα κάνουν τους καναπέδες να φαίνονται σαν καινούριοι.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
•Εξαιρετική ποιότητα υλικών κατασκευής
•Αναπαυτικό κάθισμα
•Ψηλή πλάτη
•Μετατροπή σε κρεβάτι με μηχανισμό «κλικ-κλακ»
•Ψηλά πόδια
•Αποθηκευτικός χώρος κάτω από το κάθισμα
•’νετα μπράτσα
•Διακοσμητικά μαξιλαράκια σε καρό σχέδιο
•Χώρος για 5 άτομα
Κατασκευαστής: HOMEMARKT
Διαθεσιμότητα: awaiting
€644,35
Ship to
*
*
Τρόπος αποστολής
Όνομα
Estimated Delivery
Τιμή
No shipping options