Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

ΣΕΤ ΣΑΛΟΝΙΟΥ 2ΘΕΣΙΟΣ & 3ΘΕΣΙΟΣ HM11749.01-ΜΠΕΖ

Κωδικός: 9996332
Φτιάχνετε το σπίτι σας ή το ανακαινίζετε και θέλετε ένα σετ 2 καναπέδων που θα βολέψουν άνετα 5 άτομα; Εμείς σας έχουμε την λύση! Το σετ ΗΜ11749.01 αποτελείται από έναν 3-θέσιο κι έναν 2-θέσιο καναπέ.
Η επένδυσή τους είναι με εξαιρετικής ποιότητας ΜΠΕΖ ύφασμα ενώ τα διακοσμητικά μαξιλαράκια, τους δίνουν μια διαφορετική αισθητική πινελιά με ύφασμα σε καρό σχεδιασμό που συνεχίζει και στις εμπρός γωνίες των μπράτσων. Η επένδυση έχει τεχνοτροπία καπιτονέ σε μεγάλα τετράγωνα τόσο στο άνετο κάθισμά τους και στην πλάτη, όσο και στα λεπτά μπράτσα.

Με λίγα λόγια…: Καπιτονέ είναι ένα είδος υφάσματος ή μία τεχνική ραψίματος όπου οι ραφές και τα γαζιά σχηματίζουν διάφορα σχέδια και πτυχώσεις ή εξογκώματα. Στα καπιτονέ, το ύφασμα είναι σαν “φουσκωτό” που συγκρατείται από τις ραφές οι οποίες στα σημεία που βρίσκονται “βυθίζουν” το ύφασμα. Δηλαδή στα καπιτονέ δημιουργούνται πολλά μικρά φουσκωτά εξογκώματα που ξεχωρίζουν μεταξύ τους από τις ραφές. Τα εξογκώματα αυτά μπορεί να είναι ρόμβοι, τετραγωνάκια, ρίγες, καθώς και πολλά άλλα σχέδια. Ο σκοπός του στιλ αυτού είναι να σπάσει τη μονοτονία δημιουργώντας διάφορα σχέδια στο ύφασμα. Αυτό βελτιώνει τη συνολική εικόνα του αντικειμένου. Δίνει αίσθηση πολυτέλειας αλλά και λεπτομέρειας στο σχεδιασμό.

Το κύριο χαρακτηριστικό τους, όμως, είναι ότι πέφτει η πλάτη και μετατρέπονται σε άνετα κρεβάτια που με τις πλούσιες διαστάσεις τους θα ικανοποιήσουν τους πάντες. Συνέπεια αυτού, βέβαια, είναι και η ύπαρξη δύο αποθηκευτικών χώρων κάτω από το κάθισμα των καναπέδων, οι οποίοι πάντα είναι χρήσιμοι, ειδικά σε φοιτητικά σπίτια. Τέλος, τα πόδια τους σε καφέ χρώμα, είναι ψηλά επιτρέποντας το εύκολο καθάρισμα χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν ολόκληροι οι καναπέδες.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:

3-θέσιος:
210x82x86 εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 190x56 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 190x46 εκ.
Ύψος καθίσματος: 43 εκ.
Ύψος μπράτσων: 63 εκ.
Διαστάσεις Κρεβατιού: 190x107 εκ.
Αποθηκευτικός χώρος: 87x65x14 εκ. (x2)

2-θέσιος:
160x82x86 εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 120x56 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 120x50 εκ.
Ύψος καθίσματος: 43 εκ.
Ύψος μπράτσων: 63 εκ.
Διαστάσεις Κρεβατιού: 120x107 εκ.
Αποθηκευτικός χώρος: 53x65x14 εκ. (x2)

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός των καναπέδων είναι ξύλινος ενώ ο μηχανισμός κρεβατιού είναι μεταλλικός για μεγάλη αντοχή σε συνεχόμενη χρήση.

Η επένδυση των καναπέδων έχει γίνει με ύφασμα εξαιρετικής ποιότητας, ενώ τα γεμίσματα τόσο στο κάθισμα, όσο και στην πλάτη είναι από μέτριας σκληρότητας αφρώδες υλικό που προσφέρει άνεση και ποιότητα στον ύπνο, όταν μετατρέπεται σε κρεβάτι.

Τα πόδια είναι ψηλά και κατασκευασμένα από ενισχυμένο πολυαιθυλένιο για εξαιρετική αντοχή στο βάρος και στην υγρασία.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά κατασκευής των καναπέδων, τους καθιστούν εύχρηστους και φυσικά εύκολους στην συντήρησή τους. Ένα ξεσκόνισμα κι ένα πέρασμα με ένα υγρό πανάκι σε τακτά χρονικά διαστήματα, θα τους κάνουν να φαίνονται σαν καινούριοι.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Εξαιρετική ποιότητα υλικών κατασκευής
•Αναπαυτικό κάθισμα
•Μετατροπή σε κρεβάτι με μηχανισμό
•Ψηλά πόδια
•Αποθηκευτικός χώρος κάτω από το κάθισμα
•Λεπτά μπράτσα
•Διακοσμητικά μαξιλαράκια με λεπτό καρό ύφασμα
•Μεγάλες διαστάσεις
Κατασκευαστής: HOMEMARKT
Διαθεσιμότητα: available
€612,73
Ship to
*
*
Τρόπος αποστολής
Όνομα
Estimated Delivery
Τιμή
No shipping options