Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

ΠΑΠΟΥΤΣΟΘΗΚΗ-ΝΤΟΥΛΑΠΙ KABIRA ΜΕΛΑΜΙΝΗΣ 4 ΠΟΡΤΕΣ HM2210.09 ΟΑΚ 77x34x115Υεκ.

Κωδικός: 0533868
HM2210.09-Σας αρέσει να είστε τακτοποιημένοι και καθαροί;...καλό είναι αυτό, το ίδιο κι εμείς. Σας παρουσιάζουμε την παπουτσοθήκη-ντουλάπι «KABIRA” σε ΟΑΚ χρώμα με δύο επίπεδα και 4 πόρτες με μεταλλικά στρογγυλά χερούλια. Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε και να βελτιώσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την λειτουργικότητα του σπιτιού σας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Συνολικές διαστάσεις:
77x34x115Υ εκ.
Διαστάσεις ραφιών: 71x24x14,2 εκ. (1)
71x24x14,7 εκ. (2)
71x30x19 εκ. (3)
71x24x15 εκ. (4)
71x24x15 εκ. (5)
71x30x17 εκ. (6)

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Η παπουτσοθήκη- ντουλάπα είναι κατασκευασμένη εξολοκλήρου από μελαμίνη. Η μελαμίνη είναι ένα συνθετικό υλικό σε μορφή μοριοσανίδων. Το υλικό της επιφάνειας της μιμείται φυσικά υλικά, όπως το ξύλο, το μάρμαρο κ.α. Ως υλικό είναι πολύ ανθεκτικό και με μεγάλη σκληρότητα.
Τα χερούλια στις πόρτες είναι μεταλλικά.
Τα πόδια της παπουτσοθήκης είναι πλαστικά για ιδιαίτερη αντοχή στο βάρος, στο νερό και φυσικά στον χρόνο.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Η ντουλάπα-παπουτσοθήκη είναι εύκολη στην συντήρησή της. Η κατασκευή της από μελαμίνη της επιτρέπει να είναι ανθεκτική στην τριβή, τις γρατσουνιές και τους λεκέδες. Κατ’επέκταση, καθαρίζεται εύκολα με ένα υγρό πανί.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Η παπουτσοθήκη «KABIRA» είναι όμορφη και λειτουργική. Έχει μεγάλη χωρητικότητα αφού διαθέτει δύο επίπεδα και η λειτουργικότητά της φαίνεται από το γεγονός ότι έχει 4 πόρτες για ευκολότερη πρόσβαση στο εσωτερικό. Επίσης, οι πόρτες έχουν πλεκτή σχεδίαση που επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα και συμβάλλει στον σωστό και αναγκαίο αερισμό της παπουτσοθήκης. Πέρα όμως από την αδιαμφισβήτητη λειτουργικότητα της, η συγκεκριμένη ντουλάπα είναι και όμορφη. Το χρώμα της και το γενικότερο design της, είναι σίγουρο ότι θα τραβήξουν τα βλέμματα και θα αναγκάσουν πολύ κόσμο να την συμπεριλάβουν στην wishlist τους.

**Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο με αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης
Κατασκευαστής: HOMEMARKT
Διαθεσιμότητα: available
€76,52
Ship to
*
*
Τρόπος αποστολής
Όνομα
Estimated Delivery
Τιμή
No shipping options