Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

ΚΡΕΒΑΤΙ HM648.22 DOLORES, ΜΠΕΖ ΥΦΑΣΜΑ τ.NUBUCK, 120x200 εκ.

Κωδικός: 0509740
Hm648.22- Κρεβάτι ---Ο μεγάλος αρχαίος ποιητής Όμηρος, έλεγε στην Ιλιάδα, ότι ο ύπνος είναι ο βασιλιάς όλων. Τόσο των ανθρώπων, όσο και των θεών. Εμείς σίγουρα μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε έναν «βασιλικό» ύπνο! Με το κρεβάτι DOLORES με 3-ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΚΕΛΕΤΟΥ δεν θα ζητήσετε ποτέ κάτι άλλο.
Το κεφαλάρι είναι ψηλό και έχει διακόσμηση με 2 μόνο τρουκς (κουμπάκια), ενώ και όλη η επένδυση του κρεβατιού είναι από ανάγλυφο ύφασμα τύπου NUBUCK. Το ΜΠΕΖ χρώμα σε όλο το κρεβάτι είναι ουδέτερο και μπορεί να συνδυαστεί με πληθώρα διακοσμητικών μοτίβων. Όμως, το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του κρεβατιού είναι ότι δεν ακολουθεί την κλασική κατασκευή με τις τάβλες του σομιέ για την στήριξη του στρώματος, αλλά αντίθετα αποτελείται από μια συνεχόμενη επιφάνεια πάνω στην οποία τοποθετείται το στρώμα! Σε διαστάσεις στρώματος 120x200 εκ.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
120x205x26Υ (μέχρι την επιφάνεια του υποστρώματος) εκ.
Ύψος κεφαλάρι: 105 εκ.
Ύψος ποδιών: 7 εκ.
Διαστάσεις στρώματος: 120x200 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός του κρεβατιού είναι ξύλινος, πράγμα που καθιστά το κρεβάτι εξαιρετικά στιβαρό και ανθεκτικό, χάρη και στην ενισχυμένη κατασκευή του.

Τα πόδια είναι κατασκευασμένα από ενισχυμένο πολυπροπυλένιο. Το πολυπροπυλένιο είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στο βάρος και στο νερό, ενώ έχει μεγάλη αντοχή σε θερμοκρασίες έως και 125 βαθμούς Κελσίου. Επίσης, η ανθεκτικότητά του δεν περιορίζεται στο βάρος, στο νερό και στην θερμοκρασία αλλά είναι ασυνήθιστα ανθεκτικό σε πολλά χημικά διαλυτικά, οξέα και βάσεις.

Η επένδυση έχει γίνει εξολοκλήρου από ανάγλυφο ύφασμα τύπου NUBUCK εξαιρετικής ποιότητας, χαρίζοντας ελκυστική όψη και μια εκλεπτυσμένη γοητεία στην διακόσμηση του υπνοδωματίου.

Η στήριξη του στρώματος γίνεται από μοριοσανίδα επενδυμένες με αντιολισθητική φόδρα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Τα υλικά κατασκευής του κρεβατιού επιτρέπουν την εύκολη συντήρησή του. Το ύφασμα τύπου Nubuck δεν έχει τις ευαισθησίες άλλων τύπων επένδυσης, οπότε και αυτό με την σειρά του δεν αποτελεί πρόβλημα στην συντήρηση του και στο καθάρισμα. Ένα σκούπισμα με ένα υγρό πανί συνήθως είναι αρκετό για το σωστό καθάρισμα. Καλό είναι να αποφεύγονται τα λευκαντικά και οι χλωρίνες.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Το κρεβάτι DOLORES με την 3-ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΚΕΛΕΤΟΥ είναι μια ξεχωριστή πρόταση που θα ενθουσιάσει τους χρήστες του. Η έλλειψη του κλασικού σομιέ και η κατασκευή με μοριοσανίδα στήριξης του στρώματος είναι το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του κρεβατιού. ’λλωστε, ο καλύτερος τρόπος στήριξης ενός στρώματος είναι αυτός ακριβώς. Πρόκειται για ιδανικό κρεβάτι τόσο για το σπίτι, όσο και για επαγγελματικούς χώρους, όπως ξενοδοχεία και Airbnb. ’λλωστε, ακόμα κι η συναρμολόγησή του είναι πανεύκολη, ακολουθώντας τις παρεχόμενες οδηγίες συναρμολόγησης. Απλά και όμορφα φτιάχνετε το υπνοδωμάτιο των ονείρων σας!

Το στρώμα δεν περιλαμβάνεται στην τιμή
Κατασκευαστής: HOMEMARKT
Διαθεσιμότητα: available
€199,89
Ship to
*
*
Τρόπος αποστολής
Όνομα
Estimated Delivery
Τιμή
No shipping options