Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

ΚΑΝΑΠΕΣ ΚΡΕΒΑΤΙ ΔΙΘΕΣΙΟΣ HM3246.01 ΜΠΕΖ 160x82x86 εκ.

Κωδικός: 0513702
Ο ΗΜ3246.01 είναι ένας διθέσιος καναπές όμορφος και πολυτάλαντος.
Η επένδυσή του είναι με εξαιρετικής ποιότητας μπεζ ύφασμα ενώ τα διακοσμητικά μαξιλαράκια, του δίνουν μια διαφορετική αισθητική πινελιά με ύφασμα σε καρό σχεδιασμό που υπάρχει και στις εμπρός γωνίες των μπράτσων. Η επένδυση έχει τεχνοτροπία καπιτονέ σε μεγάλα τετράγωνα τόσο στο άνετο κάθισμα και στην πλάτη, όσο και στα λεπτά μπράτσα.

Με λίγα λόγια…: Καπιτονέ είναι ένα είδος υφάσματος ή μία τεχνική ραψίματος όπου οι ραφές και τα γαζιά σχηματίζουν διάφορα σχέδια και πτυχώσεις ή εξογκώματα. Στα καπιτονέ, το ύφασμα είναι σαν “φουσκωτό” που συγκρατείται από τις ραφές οι οποίες στα σημεία που βρίσκονται “βυθίζουν” το ύφασμα. Δηλαδή στα καπιτονέ δημιουργούνται πολλά μικρά φουσκωτά εξογκώματα που ξεχωρίζουν μεταξύ τους από τις ραφές. Τα εξογκώματα αυτά μπορεί να είναι ρόμβοι, τετραγωνάκια, ρίγες, καθώς και πολλά άλλα σχέδια. Ο σκοπός του στιλ αυτού είναι να σπάσει τη μονοτονία δημιουργώντας διάφορα σχέδια στο ύφασμα. Αυτό βελτιώνει τη συνολική εικόνα του αντικειμένου. Δίνει αίσθηση πολυτέλειας αλλά και λεπτομέρειας στο σχεδιασμό.

Το κύριο χαρακτηριστικό του καναπέ, όμως, είναι ότι πέφτει η πλάτη και μετατρέπεται σε κρεβάτι που θα σας επιτρέψει, σε μια ώρα ανάγκης, να φιλοξενήσετε φίλους και συγγενείς. Συνέπεια αυτού, βέβαια, είναι και η ύπαρξη δύο αποθηκευτικών χώρων κάτω από το κάθισμα του καναπέ, οι οποίοι πάντα είναι χρήσιμοι, ειδικά σε φοιτητικά σπίτια. Τέλος, τα πόδια του καναπέ σε καφέ χρώμα, είναι ψηλά επιτρέποντας το εύκολο καθάρισμα χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθεί ολόκληρος ο καναπές.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
160x82x86 εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 120x56 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 120x50 εκ.
Ύψος καθίσματος: 43 εκ.
Ύψος μπράτσων: 63 εκ.
Διαστάσεις Κρεβατιού: 120x107 εκ.
Αποθηκευτικός χώρος: 53x65x14 εκ. (x2)

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός του καναπέ είναι ξύλινος ενώ ο μηχανισμός κρεβατιού είναι μεταλλικός για μεγάλη αντοχή σε συνεχόμενη χρήση.

Η επένδυση του κρεβατιού έχει γίνει με ύφασμα εξαιρετικής ποιότητας, ενώ τα γεμίσματα τόσο στο κάθισμα, όσο και στην πλάτη είναι από μέτριας σκληρότητας αφρώδες υλικό που προσφέρει άνεση και ποιότητα στον ύπνο, όταν μετατρέπεται σε κρεβάτι.

Τα πόδια είναι ψηλά και κατασκευασμένα από ενισχυμένο πολυαιθυλένιο για εξαιρετική αντοχή στο βάρος και στην υγρασία.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά κατασκευής του καναπέ, τον καθιστούν εύχρηστο και φυσικά εύκολο στην συντήρησή του. Ένα ξεσκόνισμα κι ένα πέρασμα με ένα υγρό πανάκι σε τακτά χρονικά διαστήματα, θα κάνουν τον καναπέ να φαίνεται σαν καινούριος.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Εξαιρετική ποιότητα υλικών κατασκευής
•Αναπαυτικό κάθισμα
•Μετατροπή σε κρεβάτι με μηχανισμό
•Ψηλά πόδια
•Αποθηκευτικός χώρος κάτω από το κάθισμα
•Λεπτά μπράτσα
•Διακοσμητικά μαξιλαράκια με λεπτό καρό ύφασμα
•Μικρές διαστάσεις που καθιστούν τον καναπέ ιδανικό για μικρά ή φοιτητικά σπίτια, αλλά και εύκολο στην μεταφορά του.
Κατασκευαστής: HOMEMARKT
Διαθεσιμότητα: available
€290,23
Ship to
*
*
Τρόπος αποστολής
Όνομα
Estimated Delivery
Τιμή
No shipping options