Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΛΑΜΙΝΗΣ STATUS HM2026.03 WALNUT 120Χ55Χ76 εκ.

Κωδικός: 0532874
Το γραφείο ΗΜ2026.03 είναι μια ποιοτική και έξυπνη πρόταση για τον επαγγελματικό σας χώρο ή για το γραφείο στο σπίτι. Το καρυδί χρώμα κάνει το έπιπλο να κυριαρχεί στον χώρο. Η εξαιρετική κατασκευή εξασφαλίζει ότι θα περνάτε ευχάριστα όλες τις ώρες της εργασίας σας, που γνωρίζουμε ότι είναι πολλές! ’λλωστε, το γραφείο είναι το βασικότερο έπιπλο για τέτοιες δουλειές και θα πρέπει να το επιλέξετε προσεκτικά.
Το ΗΜ2026.03 είναι μια σύνθεση που διαθέτει δύο συρτάρια χαμηλά αριστερά και μια βολική συρταρωτή επιφάνεια ακριβώς επάνω από τα συρτάρια με αρκετό ύψος. Στο κέντρο και κάτω από την επιφάνεια του γραφείου υπάρχει μια συρταρωτή, επίσης, θέση για πληκτρολόγιο με δύο ανοικτούς αποθηκευτικούς χώρους δεξιά και αριστερά. Στην δεξιά κάτω πλευρά υπάρχει έτοιμη βάση για ηλεκτρονικό υπολογιστή με ανοιχτό το πίσω μέρος για την εύκολη σύνδεση των καλωδίων. Με λίγα λόγια, αυτό το έπιπλο καλύπτει όλες τις βασικές ανάγκες ενός σύγχρονου γραφείου.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
120Χ55Χ76 εκ
το κενό που μπαίνει η καρέκλα είναι 52Χ65

Διαστάσεις επιφάνειας πληκτρολογίου: 60x24x6,5 εκ.
Διαστάσεις συρταριών: 29x34x12,5 εκ.
Διαστάσεις πτυσσόμενου ραφιού: 34x50x30 εκ.
Διαστάσεις ραφιού: 27x30x14 εκ.
Διαστάσεις αποθηκευτικού χώρου για πύργο: 27x50x45,5 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Όλη η σύνθεση είναι κατασκευασμένη από μελαμίνη εξαιρετικής ποιότητας. Η μελαμίνη είναι είδος ξύλου σε μορφή μοριοσανίδας. Οι μοριοσανίδες είναι προϊόντα που έχουν τη μορφή πλάκας (panel) και προέρχονται από τη συγκόλληση μέσω πρεσσαρίσματος, μικρών σε διαστάσεις τεμαχιδίων ξύλου (συνήθως ελάτης, οξιάς, ερυθρελάτης, κτλ) με την βοήθεια διάφορων ρητινούχων υγρών. Έπειτα, η μοριοσανίδα επενδύεται, συνήθως με συνθετικά υλικά, όπως φύλλα χαρτιού (μελαμίνες). Ως υλικό είναι πολύ ανθεκτικό και με μεγάλη σκληρότητα. ’ρα, πρόκειται για ένα συνθετικό υλικό με πολύ σκληρή επιφάνεια, με αποτέλεσμα να είναι πολύ ανθεκτική στις γρατζουνιές, στην τριβή και τους λεκέδες.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Η μελαμίνη που είναι το υλικό κατασκευής καθαρίζεται πάρα πολύ εύκολα από τους λεκέδες χάρη στην σκληρή της επιφάνεια. Μπορείτε να σκουπίσετε όλες τις επιφάνειες με ένα υγρό πανί και αυτό είναι αρκετό για να δείξει το κρεβάτι σας και πάλι σαν καινούριο. Σε επίμονους λεκέδες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ήπιο καθαριστικό.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Στιβαρή κατασκευή
•Ποιοτικά υλικά
•Ικανοποιητικές διαστάσεις
•Αισθητικά όμορφη σύνθεση
•Ιδανικό τόσο για επαγγελματικούς χώρους, όσο και για το σπίτι
•Εύκολη συναρμολόγηση με οδηγίες στην συσκευασία (προτείνουμε την συναρμολόγηση από 2 άτομα)

*Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο σε εργοστασιακή συσκευασία.
Κατασκευαστής: HOMEMARKT
Διαθεσιμότητα: awaiting
€68,46
Ship to
*
*
Τρόπος αποστολής
Όνομα
Estimated Delivery
Τιμή
No shipping options